Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Batohy Osprey slaví kulaté narozeniny!

Značka Osprey slaví výročí 50 let! Pojďte se s námi podívat na cestu, kterou za půl století urazila.

U jednoho šicího stroje s hlavou plnou nápadů a vizí navrhovat a vyrábět inovativní batohy v té nejvyšší kvalitě se v roce 1974 v Kalifornii zrodila společnost Osprey. Touha po objevování a po spojení s přírodou vyvolala potřebu vysoce výkonného a nadčasového vybavení. Neúnavné a vytrvalé práce na inovacích jsou vizí značky Osprey již od samého počátku a batohy jsou vybaveny těmi nejlepšími technologiemi a vychytávkami. Mezi hlavní přednosti produktů Osprey patří dokonalé zpracování , inovativní zádové systé my a moderní design s důrazem na každý detail . Díky tomu je dnes značka Osprey známá po celém světě a její produkty doprovází své majitele na každé cestě za dobrodružstvím.

Vývoj technologií má opravdu dlouhou historii sahající do roku 1974. Osprey tak za posledních 50 let v oblasti vývoje nelenil.

 

  • 1974 v Kalifornii vzniká značka Osprey.

  • 1976 - Osprey představuje vysoce prodyšný síťový zádový panel, který umožňuje maximální proudění vzduchu a odvod vlhkosti od těla.

  • 1993 - Osprey přichází s inovativním batohem, který je určený primárně pro ženy. Tento model nese název ISIS a je přizpůsoben ryze dámským křivkám – následně vznikají další dámské modely (Kyte, Tempest, Sirrus, Ariel atd.)

  • 1998 - vymyšlena technologie ErgoPullTM, která zvyšuje pohodlí a snadnost nastavení bederního pásu na správnou velikost pro uživatele.

  • 2007 - vyvinuta řada batohů Osprey Talon, která následně získává mnohá ocenění a stává se jedním z předních designů batohů na světě.

  • 2009 - vzniká záruky All mighty guarantee - na všechny produkty se vztahuje záruka All mighty guarantee, jejíž nosnou myšlenkou je podpora udržitelného chování a s tím spojená snaha výrobky spíše opravit, než-li vyměnit, v rámci jejich rozumné / adekvátní životnosti.

  • 2012 - Osprey přichází s řadou dětských nosítek Poco.

  • 2015 - Osprey představuje nové inovativní a oceňované batohy Atmos AG & Aura AG s nově vyvinutým zádovým systémem AntiGravityTM, který umožňuje ideální rozložení hmotnosti a optimální rozsah pohybu.

  • 2024 – Osprey slaví 50 let svého fungování!

 

Novinky a další vybavení od značky Osprey najdete i na našem e-shopu proklikem ZDE!


Popisek: Novinkou roku 2024 je řada batohů Velocity = rychlost. Přesně jak název slibuje, tento batoh je synonymem rychlosti a lehkosti. Vyznačuje se všestranností pro různé druhy sportů. 

 

 

Zdroje: tým 4camping

Ukliďme svět s Českým svazem ochránců přírody

Novinky

Pojďme uklidit přírodu. Společně toho sesbíráme mnohem víc!

Zpěvník plný písniček k táboráku

Novinky

Čas večerních táboráků v přírodě je tady a my vám přinášíme nejen vybavení, ale rovnou i zpěvník a slevu na hudební nástroje na e-shopu Music City.

Night shopping na Výstavě stanů

Novinky

Ve středu 17.7. proběhne v pražských Letňanech na Výstavě stanů night shopping s bohatým doprovodným programem a experty k ruce.

Vybíráme pro vás

580  (19.14 %) 469 

Porovnat

540 

Porovnat

Outdoorové nádobí Zulu Pyxis 2l

759  (47.43 %) 399 

Porovnat

2 490  (10.08 %) od 2 239 

Porovnat

1 510  (10 %) 1 359 

Porovnat

Kempingová trouba Omnia Stovetop Oven

1 399 

Porovnat

857  (10.27 %) 769 

Porovnat