Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Jak vařit v přírodě - recepty

Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy. 


Obsah


Úvod

Krisztián Vadovszký z týmu Rabbit Chef nám již v předchozím článku poradil pár užitečných rad, jak vařit venku. Dočtete se v něm, co nezapomenout doma nebo na co si dávat při vaření v přírodě pozor. Dnes se s vámi podělí o několik oblíbených receptů, které si můžete vyzkoušet i vy! 

 

Cibulové kroužky se sýrem a vejci

Na přípravu cibulových kroužků budete potřebovat: 

  • vejce
  • sýr
  • cibuli
  • olej

Vejce rozbijte, rozšlehejte vidličkou a do rozmíchaných vajec nastrouhejte sýr. Cibulku nakrájejte na kolečka a dejte smažit na troše oleje. 

 

Cibulové kroužky nechte chvilku smažit, poté je naplňte vejcem a osmažte z obou stran dozlatova. (Na fotografiích je používán hobo vařič.)



Dip ze zakysané smetany

Na omáčku budete potřebovat:

  • zakysanou smetanu
  • majonézu
  • česnek
  • sůl
  • pepř
  • sušený medvědí česnek

 

Ingredience můžete upravovat podle vlastní fantazie a chuti. Začínající kuchaři si mohou pochutnat pouze na vejcích a dipu, ti pokročilejší mohou pokrm doplnit o pečené kuřecí nugety.

 

O autorovi

o autora_1.jpg

Krisztián Vadovszky

Krisztián tráví většinu svého volného času v přírodě, testuje rybářské vybavení (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) a věnuje se vaření (Rabbit Chef's). Již 11 let pracuje v bance a žije v bezprostřední blízkosti Bakony a Balatonu v Maďarsku. Rybařit se učil už jako dítě a vaření v přírodě se začal věnovat právě díky rybářským výpravám. 

 

Pikantní kuřecí nugetky

Na kuřecí prsa budete potřebovat:

  • kuřecí prsa
  • koření na kuřecí maso
  • sezam
  • dýňová semínka
  • olej

Kuřecí prsa nakrájejte na proužky a nechte marinovat v koření na kuřecí maso s trochou oleje. Namarinované maso posypte sezamem, dýňovými semínky a osmažte. (Na fotografiích je používán plynový vařič.) 

 

Při vaření venku je důležitá i vaše vlastní kreativita, nebojte se tedy experimentovat. 

Dobrou chuť!

 

Užitečné odkazy

 

Autor: Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's

Zdroje: archiv autora, Rabbit Chef's

 

Máte mokro ve stanu? Řekneme vám proč.

Poradna

Kondenzace je přirozený fyzikální jev, kterému se nevyhnete ani při kempování. Jak eliminovat množství kondenzace i vody prosakující přes švy? Dozvíte se v našem článku.

Jak vybrat gril pro venkovní použití

Poradna

Grilování je současným hitem trávení volného času. Úpravy jídla se účastní celá sešlost a užívá si při tom nezaměnitelnou atmosféru vůní a chutí. Popřemýšlejte, zda zvolit gril plynový, či na dřevěné uhlí.

8 kroků, jak se starat o stan v sezóně i po ní

Poradna

Přišel čas zabalit stan a vrátit se z přírody zpět do svých domovů. Abyste se mohli se stanem vydat zase na nová dobrodružství a udrželi ho v perfektní formě, dopřejte mu trochu péče.

Vybíráme pro vás

799  (37.55 %) 499 

Porovnat

2 499  (32.01 %) 1 699 

Porovnat

Sada pro údržbu a opravy Soto Maintenance Kit

949  (41.1 %) 559 

Porovnat

1 490  (19.53 %) 1 199 

Porovnat

Příslušenství hobby hořáků Meva O2L

116  (6.03 %) 109 

Porovnat

185  (8.65 %) 169 

Porovnat

1 399  (23.59 %) 1 069 

Porovnat