Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
🐺 Dny Warg – připraveni na dobrodružství? Slevy až 50 % 🏷️
📦 S DPD Pickup nyní doprava ZDARMA! 😍
🎉 Vybavení označené štítkem VÝSTAVA STANŮ je nyní k vyzkoušení na výstavišti ➔
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Lísková 75 100g je nová PECKA! Lahodná pomazánka z těch nejjemnějších do zlatova pražených lískových oříšků. Lísková 75 je v chladném počasí tekutá.
Příběh Trinutky se začal psát v roce 2016, kdy se její zakladatel naplno věnoval terénním překážkovým závodům. K tomu potřeboval najít dobrý zdroj dlouhodobé energie s nízkým obsahem rychlých cukrů.
Následně ho osud zavál na Nový Zéland, kde pracoval ve světoznámé továrně na přírodní arašídové máslo Pic’s Peanut Butter a nabral cenné zkušenosti s výrobou.
Vůně čerstvě pražených lískových oříšků s kakaovým máslem a mlékem je naprosto dokonalá. Lísková 75 je oproti 55 ještě vymazlenější pochoutkou, která neobsahuje přidané tmavé kakao.
Složení:
lískové ořechy 75%, cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt. Může obsahovat stopy dalších skořápkových plodů a mléka. Sůl je obsažena přítomností přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Výživové údaje ve 100g produktu:
Energie v kJ | 2604 kJ |
v kcal | 623 g |
tuky - z toho nasycené mastné kyseliny |
55 g 9 g |
sacharidy - z toho cukry |
27 g 17 g |
bílkoviny | 13 g |
sůl |
0,05 g |
Značka | TriNutka |
---|---|
Druhy masa
|
Bez masa |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594196990594 |
119 Kč
129 Kč
129 Kč
183 Kč
(18.58 %)
149 Kč
183 Kč
(18.58 %)
149 Kč
183 Kč
(18.58 %)
149 Kč
169 Kč
169 Kč
(23.67 %)
129 Kč
250 Kč
(20.4 %)
199 Kč
499 Kč
449 Kč
(8.91 %)
409 Kč
310 Kč
(0.32 %)
309 Kč
449 Kč
(8.91 %)
409 Kč
470 Kč
(27.87 %)
339 Kč
1 370 Kč
(19.78 %)
1 099 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszky je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.