Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
🐺 Dny Warg – připraveni na dobrodružství? Slevy až 50 % 🏷️
🎉 Vybavení označené štítkem VÝSTAVA STANŮ je nyní k vyzkoušení na výstavišti ➔
💚 TOP outdoorové vybavení podle našich zákazníků. ➔
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Nejkvalitnější arašídy čerstvě pražené horkým vzduchem, najemno mleté. Naprosto čisté 100% arašídové máslo absolutně bez dalších přísad, přesto je chutné, voňavé a napěchované přírodním proteinem.
Příběh Trinutky se začal psát v roce 2016, kdy se její zakladatel naplno věnoval terénním překážkovým závodům. K tomu potřeboval najít dobrý zdroj dlouhodobé energie s nízkým obsahem rychlých cukrů.
Následně ho osud zavál na Nový Zéland, kde pracoval ve světoznámé továrně na přírodní arašídové máslo Pic’s Peanut Butter a nabral cenné zkušenosti s výrobou.
Srdce milovníků arašídů plesá - tohle nemá konkurenci! Nejkvalitnější arašídy čerstvě pražené horkým vzduchem, najemno mleté. Toto je naprosto čisté 100% arašídové máslo absolutně bez dalších přísad, přesto je chutné, voňavé a napěchované přírodním proteinem.
Arašídy na sucho pražené blanšírované
Výživové údaje ve 100g produktu:
Energie v kJ | 2457 kJ |
v kcal | 587 kcal |
tuky - z toho nasycené mastné kyseliny |
49,7 g 7,7 g |
sacharidy - z toho cukry |
21,3 g 4,9 g |
bílkoviny | 24,4 g |
sůl | 0,0 g |
Značka | TriNutka |
---|---|
Druhy masa
|
Bez masa |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594196990631 |
249 Kč
249 Kč
199 Kč
199 Kč
199 Kč
199 Kč
199 Kč
199 Kč
670 Kč
(28.51 %)
479 Kč
449 Kč
(8.91 %)
409 Kč
310 Kč
(0.32 %)
309 Kč
305 Kč
149 Kč
(20.13 %)
119 Kč
329 Kč
(48.63 %)
169 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszky je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.