Expres menu Žampionový krém 600 g
Polévka
Fotografie


Není skladem
Alternativy produktu
Informace o produktu
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s máslem. Jídlo stačí ohřát buď klasicky po otevření sáčku v hrnci nebo v zavřeném sáčku ve vodní lázni. Díky speciální technologii podobné zavařování a sterilizaci je minimální trvanlivost výrobku tři roky.
Skvěle chutná s krajíčky bagety dokřupava opečenými na másle.
Složení:
žampiony (21,3 %), mléko, smetana, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, máslo, sůl kamenná, kmín, pepř.
Informace pro alergiky: smetana, vejce.
Tabulka výživových hodnot:
|
Výživová hodnota |
na 100 g |
|
Energická hodnota |
173,5 kJ / 41,3 kcal |
| Nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
|
Bílkoviny |
1,4 g |
|
Tuky |
2,3 g |
|
Sacharidy |
4,3 g |
|
Cukry |
1 g |
|
Sůl |
0,9 g |
Parametry
- Značka
- Expres menu
- Hmotnost
- 600 g
- Počet porcí
- 2
- Způsob úpravy
- Sterilované
- Vegetariánské
- Ano
- Bezlepkové
- Ano
- Záruční doba
- 2 roky
- EAN
- 8594043795839
- Měrná cena
- 181,67 Kč/1000 g
O výrobci
Rodinná inovativní firma z Krkonoš, specializující se na výrobu poctivě vařených a zdravých trvanlivých jídel, která díky vlastní patentované metodě vydrží až 10 let. Od roku 1999 staví na pevných základech, zdokonaluje postupy ve výrobě, prohlubuje udržitelnost a zodpovědné podnikání.
EXPRES MENU je pro všechny, kteří chtějí chutné zdravé jídlo s rychlou přípravou. Na rozdíl od fast foodů i mnohých restaurací jsou jídla z farmářských surovin, bez konzervantů, éček, lepku, glutamátu, dochucovadel či polotovarů, a mají nízký obsah soli.
Petr Sogel působil jako architekt, ale jeho láska k jídlu jej shodou okolností přivedla právě k vaření jako hlavní náplni jeho profesní dráhy. Díky odkupu dvou historických domů od města Trutnov poprvé spojil tyto dva obory – projekt generální rekonstrukce do podoby luxusního hotelu s moderně vybavenou kuchyní. V momentě, kdy si všiml potřeby kuchyň vytěžit více, začal vznikat nápad na poctivé trvanlivé jídlo, které mohou využít firmy jako alternativu závodního stravování.
Značný zájem vyvolal potřebu se podniku začít věnovat opravdu více. Tehdy užívaná metoda šokového zmrazení pokrmů měla řadu omezení, a tak začal pan Sogel hledat jinou cestu, v knihách a knihovnách, často i v úplně jiných tematických zdrojích. A tak v roce 2007 nastal zvrat – Petrovi se podařilo vytvořit unikátní metodu konzervace jídel, díky které docílil poctivých zdravých pokrmů, bez konzervantů a aditiv. Po šesti letech celosvětového zkoumání mu byl dokonce udělen patent.
Další z řady milníků nastal zapojením syna Adama, který dal rodinné firmě jasného pokračovatele a svými silnými stránkami rozvoj EXPRES MENU pomohl urychlit.














