Chcete si dopřát ten největší komfort na cestách - teplé jídlo a nemáte přitom čas ohřívat jídlo na vařiči (nebo nemáte vařič)? Pro tyto případy je tu samoohřevná kapsle určená pro jídla Adventure Menu.
Informace o produktu
Značka Adventure Menu vznikla v roce 2011. Jídlo Adventure Menu je plnohodnotným jídlem ručně vařeným v České republice. Díky speciální celosvětově patentované technologii je toto jídlo připraveno zcela bez konzervantů a chemických přísad. Přesto zaručuje až tříletou trvanlivost.
V roce 2020 přišla značka na trh s unikátní technologií Vacuum-Dried/Tasty a ultralehkým sušeným jídlem. Díky zmíněné technologii jsou jídla až o 80% lehčí a díky vakuovému balení s sebou nenesete žádný zbytečný vzduch navíc. Navíc jídlo nemusí obsahovat absorbér vlhkosti, který u jiných značek musíte lovit uvnitř jídla.
Inovativní samoohřevy pro jídla Adventure Menu. Oproti původním mají hned několik výhod: jsou výkonnější, dají se s nimi ohřívat dvě jídla najednou a pracuje se s nimi snadněji. Samoohřev funguje na principu exotermické reakce mezi oxidem vápenatým a vodou. Celý samoohřevný systém se skládá z ohřevných kapslí (30 g na ohřev 400 g jídla, 60 g na ohřev 2 x 400 g jídla) a Zipper-bagu, ve kterém se celý ohřev odehrává.
Užijte si nejvyšší možný komfort na cestách. Od teď už nemusíte všude tahat vařič, bombu a mýt nádobí. Vyzkoušejte Samoohřev od Adventure Menu. Je lehký, je rychlý (12-20min), je revoluční.
Samoohřev, nebo také bezplamenný chemický ohřívač je speciální sáček, který ti ohřeje jídlo bez použití vařiče nebo nádobí a to za 12 minut. Funguje na principu exotermické reakce mezi oxidem vápenatým a vodou. Náš samoohřevný systém se skládá ze samooohřevných kapslí a zipper-bagu, ve kterém se celý ohřev odehrává.
Mezitím můžete postavit stan, zapálit oheň, zacvičit si jógu... jednoduše strávit čas důležitějšími činnostmi než vařením.
TIP: u vakuově-sušených jídel, nebo při použití v mrazu doporučujeme použít 60g kapsli na 1 porci.
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Krisztián Vadovszky je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.