Summit to Eat Vegetar. Jalapeño s rýží 217g
Dehydrované jídlo
Vegetariánské Jalapeño s rýží ve velkém balení od firmy Summit to Eat, lahodný a praktický cestovní pokrm. Vhodné pro milovníky mexické kuchyně.
Informace o produktu
Tento cestovní pokrm značky Summit to Eat je velmi praktický, a to díky své váze a velikosti. Nejsou zde použity žádné umělé konzervanty, což zaručuje vynikající přírodní aroma. Má také dlouhou trvanlivost, až 7 let. Díky technice vymrazování, která funguje na principu vysušení mrazem, je jídlo zakonzervováno (= bez přidání chemie) a zbaveno drtivé většiny vody (= zlehkne), ovšem chuť zůstává stále jako za čerstva.
Výhody pokrmu Summit to Eat:
- praktické, chutné
- rychlá příprava
- trvanlivost 7 let
- bez konzervantů
Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku.
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
3. Do pytlíku nalijte horkou vodu (550 ml) a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.
Tabulka výživových hodnot:
Výživová hodnota |
|
na 100 g |
na porci (217 g) |
Energie |
|
462 kcal |
1003 kcal |
Bílkoviny |
11,1 g | 24,1 g | |
Sacharidy |
|
60,9 g |
132 g |
Z toho cukry |
|
15,2 g |
33 g |
Tuky |
|
22,3 g |
48,5 g |
Složení:
- dlouhozrnná rýže (19%)
- červené fazole (10%)
- květák (10%)
- paprika (10%)
- rajčata (10%)
- cibule (10%)
- rajčatový protlak
- řepkový olej
- tmavá hořká čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor, vanilková příchuť)
- Chipotle chilli pasta (mletý Chipotle, cukr, vinný ocet, sůl)
- kukuřičná mouka
- sůl
Parametry
- Značka
- Summit to Eat
- Hmotnost
- 217 g
- Počet porcí
- 2
- Druhy masa
- Bez masa
- Trvanlivost
- 7 let
- Způsob úpravy
- Dehydrované
- Vegetariánské
- Ano
- Bezlepkové
- Ne
- Barva
- žlutá
- Záruční doba
- 2 roky
- Kód produktu
- 76037857
- EAN
- 5060138532052
O výrobci
Summit to Eat je nová značka, která vznikla přebrandováním světoznámé značky Mountain House v Evropě. Více než 40 let je nejoblíbenějším výrobcem dehydrované stravy mezi cestovateli, turisty, táborníky a dalšími outdoorovými nadšenci. Výrobní postupy a technologie se nezměnili, naopak se rozšířila nabídka jídel a zvýraznila se chuť (ne glutamáty!).