Kategorie
Info pro zákazníky
O společnosti
- Kontakty
- O nás
- Spolupracujeme s...
- Kariéra
- Vnitřní oznamovací systém
- Podpora z EU
- Odpovědnost ve 4camping
Adventure Menu Rýžový nák. se švestkami 250 g | Expres menu Hovězí s křenovou omáčkou | Expres menu Moravská kapsička 300 g | Adventure Menu Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g | Expres menu Štěpánská pečeně 300 g | Expres menu Koprovka s vejci (2 porce) | Expres menu Znojemská hovězí pečeně 300 g | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Adventure Menu Rýžový nák. se švestkami 250 g
Skladem |
Expres menu Hovězí s křenovou omáčkou
Skladem |
Expres menu Moravská kapsička 300 g
Skladem |
Adventure Menu Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g
Skladem |
Expres menu Štěpánská pečeně 300 g
Skladem |
Expres menu Koprovka s vejci (2 porce)
Skladem |
Expres menu Znojemská hovězí pečeně 300 g
Skladem |
|
Cena | Rýžový nák. se švestkami 250 g: 139 Kč | Hovězí s křenovou omáčkou: 139 Kč | Moravská kapsička 300 g: 139 Kč | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g: 139 Kč | Štěpánská pečeně 300 g: 129 Kč | Koprovka s vejci (2 porce): 149 Kč | Znojemská hovězí pečeně 300 g: 129 Kč |
Dostupnost | Skladem | Skladem | Skladem | Skladem | Skladem | Skladem | Skladem |
Značka | Rýžový nák. se švestkami 250 g: Adventure Menu | Hovězí s křenovou omáčkou: Expres menu | Moravská kapsička 300 g: Expres menu | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g: Adventure Menu | Štěpánská pečeně 300 g: Expres menu | Koprovka s vejci (2 porce): Expres menu | Znojemská hovězí pečeně 300 g: Expres menu |
Hmotnost | Rýžový nák. se švestkami 250 g: 250 g | Hovězí s křenovou omáčkou: 300 g | Moravská kapsička 300 g: 300 g | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g: 250 g | Štěpánská pečeně 300 g: 300 g | Koprovka s vejci (2 porce): 600 g | Znojemská hovězí pečeně 300 g: 300 g |
Počet porcí | Rýžový nák. se švestkami 250 g: 1 | Hovězí s křenovou omáčkou: 1 | Moravská kapsička 300 g: 1 | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g: 1 | Štěpánská pečeně 300 g: 1 | Koprovka s vejci (2 porce): 2 | Znojemská hovězí pečeně 300 g: 1 |
Druhy masa | Rýžový nák. se švestkami 250 g: Bez masa | Hovězí s křenovou omáčkou: Hovězí | Moravská kapsička 300 g: Vepřové | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g: Bez masa | Štěpánská pečeně 300 g: Hovězí | Koprovka s vejci (2 porce): Bez masa | Znojemská hovězí pečeně 300 g: Hovězí |
Trvanlivost | Rýžový nák. se švestkami 250 g: 3 roky | Hovězí s křenovou omáčkou: - | Moravská kapsička 300 g: 3 roky | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g: 3 roky | Štěpánská pečeně 300 g: 3 roky | Koprovka s vejci (2 porce): 3 roky | Znojemská hovězí pečeně 300 g: 3 roky |
Způsob úpravy | Rýžový nák. se švestkami 250 g: Sterilované | Hovězí s křenovou omáčkou: Sterilované | Moravská kapsička 300 g: Sterilované | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g: Sterilované | Štěpánská pečeně 300 g: Sterilované | Koprovka s vejci (2 porce): Sterilované | Znojemská hovězí pečeně 300 g: Sterilované |
Druh kuchyně | Rýžový nák. se švestkami 250 g: Česká | Hovězí s křenovou omáčkou: Česká | Moravská kapsička 300 g: Česká | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g: Česká | Štěpánská pečeně 300 g: Česká | Koprovka s vejci (2 porce): Česká | Znojemská hovězí pečeně 300 g: Česká |
Vegetariánské | Rýžový nák. se švestkami 250 g: | Hovězí s křenovou omáčkou: | Moravská kapsička 300 g: | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g: | Štěpánská pečeně 300 g: | Koprovka s vejci (2 porce): | Znojemská hovězí pečeně 300 g: |
Bezlepkové | Rýžový nák. se švestkami 250 g: | Hovězí s křenovou omáčkou: | Moravská kapsička 300 g: | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g: | Štěpánská pečeně 300 g: | Koprovka s vejci (2 porce): | Znojemská hovězí pečeně 300 g: |
Kód produktu | Rýžový nák. se švestkami 250 g: 76007784 | Hovězí s křenovou omáčkou: - | Moravská kapsička 300 g: 76010939 | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g: 76007782 | Štěpánská pečeně 300 g: 76010935 | Koprovka s vejci (2 porce): 76033340 | Znojemská hovězí pečeně 300 g: 76010937 |
Rýžový nák. se švestkami 250 g | Hovězí s křenovou omáčkou | Moravská kapsička 300 g | Žemlovka s jabl. a skoř. 250 g | Štěpánská pečeně 300 g | Koprovka s vejci (2 porce) | Znojemská hovězí pečeně 300 g |