Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
🐺 Dny Warg – připraveni na dobrodružství? Slevy až 50 % 🏷️
🎉 Vybavení označené štítkem VÝSTAVA STANŮ je nyní k vyzkoušení na výstavišti ➔
💚 TOP outdoorové vybavení podle našich zákazníků. ➔
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Odvážnější, chutnější a zábavnější alternativa sladkostí je zde! Zamilujete si ji už při prvním líznutí.
Společnost Grig v roce 2017 založila parta mladých lidí, kteří se zabývají řešením globální krize v potravinářství. Grigs je česká firma, která po několikaletém výzkumu uvedla na trh celosvětově první doplněk stravy na bázi hmyzí složky. Hmyz je super potravina budoucnosti, která má velký význam pro lidské zdraví, je i ekologicky udržitelná a zejména v podobě cvrččích chipsů velmi chutná.
Ponořte se do světa nevšedních chutí s naším revolučním lízátkem, které v sobě ukrývá křupavé překvapení – pravé červíky! Tyto malé pochoutky nejsou jen odvážnou volbou pro ty, kteří chtějí okusit něco nového, ale také skvělým zdrojem bílkovin a živin.
Alergeny naleznete zvýrazněné ve složení. Hmyz může způsobit alergickou reakci. Reakce je možná u osob alergických na měkkýše, korýše a roztoče. Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek.
Značka | Grig |
---|---|
Hmotnost
|
10 g |
Počet porcí
|
1 |
Druhy masa
|
Bez masa |
Způsob úpravy
|
Dehydrované |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594207020357 |
59 Kč
59 Kč
49 Kč
49 Kč
49 Kč
69 Kč
129 Kč
129 Kč
549 Kč
(20.04 %)
439 Kč
449 Kč
(8.91 %)
409 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
169 Kč
(23.67 %)
129 Kč
109 Kč
530 Kč
(24.72 %)
399 Kč
169 Kč
(23.67 %)
129 Kč
1 000 Kč
(10.1 %)
899 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszky je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.