Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Příběh Adventure menu

Adventure Menu přišlo s novým rozměrem v outdoorové stravě. Cílem je nabídnout kvalitní a plnohodnotné jídlo na cestách i v přírodě stejně jako doma bez složité přípravy a zbytečného nádobí. Plnohodnotné jídlo musí být vyrobené z poctivých surovin, mělo by mít dostatek živin a nesmí obsahovat žádnou chemii. Na tom si Adventure Menu zakládá. Samozřejmostí je i poctivá ruční příprava od základů až po konečný produkt bez použití polotovaru, to vše zaručuje skvělou a přirozenou chuť.

Adventure Menu se po uvaření sterilizuje oproti jiným výrobcům, kteří používají dehydrataci. Během sterilizace zůstane jídlo v tzv. tekutém stavu. Následná příprava je velmi jednoduchá a rychlá a konečný pokrm nabízí přirozenou chuť, vůni a vzhled společně s nutričními hodnotami a extrémní trvanlivostí až tři roky.

 

A to není vše. Toto kvalitní jídlo si jednoduše ohřejete bez použití ohně, vařiče nebo dokonce nádobí do 12 minut. Pro ohřátí stačí pouze ohřevná kapsle, Zipper-bag sloužící jako trouba a malé množství vody. Mezi vodou a hašeným vápnem, které se nachází v kapsli, vznikne exotermická reakce, která ohřeje vodu až na 100°C, tím se ohřeje také jídlo. Nemusíte se bát, jídlo snadno ohřeje v jakýkoliv podmínkách, při dešti a větru už za 12 minut. Zipper-bag lze použít opakovaně, ohřívací kapsli je ovšem potřeba pokaždé použít novou.

Celá příprava je velmi jednoduchá a rychlá. Jídlo je zabaleno v bariérovém sáčku, takže se nemusíte bát, že by se do jídla dostala nějaká chemie během procesu ohřívání. Navíc ohřívací kapsle je 100% rozložitelná, takže ji kdekoliv v přírodě můžete zakopat.  Hotové jídlo obsahuje poctivé kusy masa i dalších surovin a má mnoho živin, které jsou potřeba pro plnohodnotné výkony při vašich outdoorových aktivitách.

Jak vybrat správnou velikost bot

Dodatečné informace k produktům

Jak na výběr správné velikosti obuvi vám v tomto článku poradí 4camping.

Certifikace dle normy EN 13537

Dodatečné informace k produktům

Údržba a praktické rady Zulu

Dodatečné informace k produktům