Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Novinky

Běh na Malvazinkách

Novinky

Každoroční tradice týmu 4camping - Běh na Malvazinkách, jehož jsme součástí nejen jako partneři, ale především jako závodníci. 

Digitalizace provozu našich skladů

Novinky

V letošním roce proběhla automatizace našich skladů!

Pronájem skladu v Pardubicích

Novinky

Hledáme sousedy do zbrusu nového skladu v Pardubicích s dobrou dostupností a za skvělou cenu se zajištěním kompletních skladovacích služeb - příjem, kontrola zboží, pickování, kompletace apod.

4camping.cz opět nejlepším e-shopem roku 2021

Novinky

Třináctý ročník soutěže ShopRoku je za námi. Na základě vyplněných dotazníků spokojenosti obhájil e-shop 4camping již potřetí nejvyšší ocenění kvality, které vyhlašuje nákupní rádce Heureka.cz. 

Podpořte nás v anketě ShopRoku 2021

Novinky

Rádi u nás nakupujete? Patříte k spokojeným zákazníkům? Podpořte nás prosím v soutěži ShopRoku 2021.

Školení servisních techniků

Novinky

V předchozích dnech se naši technici zúčastnili školení zaměřeného na montáž a správné nastavení skialpinistického vybavení. 

Důležité upozornění: vada výroby u lednice Outwell Deep Chill

Novinky

Prosím o pozorné přečtení této urgentní informace pro všechny, kteří si u nás zakoupili lednici Outwell Deep Chill 29L, 38L a 50L.

LIDÉ – HORY – DOBRODRUŽSTVÍ

Novinky

To je název fotosoutěže, jejímž je 4camping hlavním partnerem. Vítězi jsme věnovali špičkový set bundy a kalhot od české značky Highpoint.

Návštěva akce Caravan Salon v Düsseldorfu

Novinky

Jubilejní 60. ročník Caravan Salonu v Düsseldorfu byl opět tady a my jsme na něm nemohli chybět. Pečlivě jsme pro vás vybírali novinky a už teď víme, že se opět máte na co těšit!

Dětský domov Krásná Lípa děkuje!

Novinky

Přespat alespoň jednu noc v teepee jako indián je snem snad každého malého kluka i holky. Jsme rádi, že jsme tohle přání dětem z dětského domova v Krásné Lípě pomohli splnit.

Výstava stanů a vybavení do přírody 2021

Novinky

Největší prodejní Výstava stanů a vybavení do přírody ve střední Evropě se blíží. Své brány otevře návštěvníkům každý den od 28. 5. do 22. 8. 2021 v areálu PVA EXPO v pražských Letňanech.

Podpořme náš oblíbený pivovar

Novinky

Víte, že v roce 2020 vypil průměrný Čech 129 litrů piva? A že je to o 13 litrů méně než v roce předcházejícím? To přece nemůžeme nechat jen tak!