Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží od firmy Express menu s olivovým olejem a bazalkou.
Hotová sterilovaná jídla Expres menu českého původu jsou ideální zejména pro cestování, na dovolenou k moři i na hory, na jachtu nebo loď, pro chataře, pro rodiny s dětmi i pro seniory nebo také jako rychlé jídlo na doma (pokud např. dorazí předem neohlášená návštěva a vy ji chcete mile překvapit teplou večeří).
Nezatěžuj ženu, dej si Expres menu :o).
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.
Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
voda, rajčata krájená (rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová), rajčatový protlak (9 %) (voda, rajčatový protlak, sůl), rýže (11 %), olivový olej, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, cukr, sůl kamenná, bazalka, libeček, pepř.
Ohřát můžete několika způsoby
Energetická hodnota kJ: | 171 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 41 |
Tuky: | 0,7 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 8,5 g |
z toho cukry: | 5,5 g |
Bílkoviny: | 0,8 g |
Vláknina: | 0,6 g |
Sůl: | 0,7 g |
Značka | Expres menu |
---|---|
Počet porcí
|
1 |
Způsob úpravy
|
Sterilované |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594043796515 |
169 Kč
(23.67 %)
129 Kč
549 Kč
(9.11 %)
499 Kč
310 Kč
(0.32 %)
309 Kč
699 Kč
(10.01 %)
629 Kč
239 Kč
(20.92 %)
189 Kč
432 Kč
(23.84 %)
329 Kč
329 Kč
(48.63 %)
169 Kč
169 Kč
(23.67 %)
129 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.