Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
💚 TOP kempingové vybavení podle našich zákazníků. ➔
⚠️ VÝSTAVA STANŮ právě začala 🎉
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Jemná žampionová polévka s máslem od značky Express menu vám dodá energii na výletě i doma.
Hotová sterilovaná jídla Expres menu českého původu jsou ideální zejména pro cestování, na dovolenou k moři i na hory, na jachtu nebo loď, pro chataře, pro rodiny s dětmi i pro seniory nebo také jako rychlé jídlo na doma (pokud např. dorazí předem neohlášená návštěva a vy ji chcete mile překvapit teplou večeří).
Nezatěžuj ženu, dej si Expres menu :o).
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s máslem. Jídlo stačí ohřát buď klasicky po otevření sáčku v hrnci nebo v zavřeném sáčku ve vodní lázni. Díky speciální technologii podobné zavařování a sterilizaci je minimální trvanlivost výrobku tři roky.
Skvěle chutná s krajíčky bagety dokřupava opečenými na másle.
Složení:
žampiony (21,3 %), mléko, smetana, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, máslo, sůl kamenná, kmín, pepř.
Informace pro alergiky: smetana, vejce.
Výživová hodnota |
na 100 g |
Energická hodnota |
173,5 kJ / 41,3 kcal |
Nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Bílkoviny |
1,4 g |
Tuky |
2,3 g |
Sacharidy |
4,3 g |
Cukry |
1 g |
Sůl |
0,9 g |
Značka | Expres menu |
---|---|
Hmotnost
|
600 g |
Počet porcí
|
2 |
Způsob úpravy
|
Sterilované |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594043795839 |
99 Kč
99 Kč
99 Kč
109 Kč
109 Kč
89 Kč
79 Kč
530 Kč
(24.72 %)
399 Kč
1 370 Kč
(5.18 %)
1 299 Kč
549 Kč
(9.11 %)
499 Kč
479 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
439 Kč
310 Kč
(0.32 %)
309 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.