Warmpeace Foot Warmer
Vložka do spacáku
Zateplovací vložka do spacáku Warmpeace Foot Warmer spolehlivě zahřeje vaše zkřehlé nohy. Pouhých 100 gramů vám může rapidně zvýšit pohodlí během spánku venku.
Informace o produktu
Česká firma Warmpeace má velmi dlouhou a bohatou tradici. Její existence byla založená na produkci péřových spacích pytlů, přičemž v tomto oboru je na špičce i dnes. K tomu Warmpeace později přidal štíhlou, ale ucelenou kolekci technického oblečení včetně toho péřového. Outdo orové vybavení Warmpeace boduje v neposlední řadě také svojí dobrou cenou, tedy poměrem cena/výkon.
Zateplovací vložka do spacáku Warmpeace Foot Warmer plněná kachním peřím slouží k zesílení izolačních schopností dolní partie spacího pytle. Prošívaná konstrukce zajišťuje stabilní polohu výplně. Pružná tkanice se samosvorkou v horním lemu nepustí vyprodukované teplo uvnitř spacáku ven. Příjemná je možnost využívat ji i jako polštář. Transportní obal je součástí balení.
Přednosti vložky do spacáku Foot Warmer:
- zesílení izolace dolní partie spacáků
- plněná kachním peřím 90/10
- plnivost: 600 cuin
- prošívaná konstrukce pro zajištění polohy výplně
- pružná tkanice se samosvorkou
- možnost využívat i jako polštář
- transportní obal součástí
Parametry
Značka | Warmpeace |
---|---|
Hmotnost
|
100 g |
Střih
Rozlišují se dva základní druhy spacích pytlů - dekový a mumiový. 1. Dekový (přikrývkový) - jednodušší spacák do méně náročných podmínek. Lze ho rozepnout na deku. 2. Mumiový (mumie) - snižuje únik tepla svým tvarem. Mívá tkanici pro stažení spacáku kolem hlavy pro omezení úniku tepla. Je lehčí, sbalitelnější do menšího rozměru. Podtypy mumie jsou pak: a) Oválný a rozšířený spací pytel - vhodný pro silnější postavy i pro ty, kteří nemají rádi těsné prostory. b) Anatomická mumie (pružná) - nejmenší hmotnost, nejlepší tepelně-izolační vlastnosti. Kopíruje tvar lidského těla. Bývá označován jako "sarkofág". |
mumie |
Materiál
|
Nylon |
Barva
|
černá |
Barva dle výrobce | Black |
Záruční doba | 2 roky |
Kód produktu | 76027048 |
EAN: |